Tekstschrijver in Alkmaar

Voor het schrijven, redigeren en vertalen van al je teksten…


Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Alkmaar en omgeving? Of heb je een eindredacteur of vertaler nodig? Dan help ik je graag! Mijn tekst- en vertaalbureau bevindt zich sinds halverwege 2019 in Alkmaar. Ik werk voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten, maar mag ook ondernemers uit de omgeving tot mijn klanten rekenen.

Vind je het fijn om voordat ik voor je aan de slag ga eerst persoonlijk kennis te maken? Dat kan! Vanaf de snelweg A9 rijd ik zo de Randstad binnen. Ook de kop van Noord-Holland is makkelijk te bereiken. Is de afstand toch iets te ver om te overbruggen? Dan is uitgebreid contact per telefoon, Zoom of Skype natuurlijk ook mogelijk.


Hoe het allemaal begon

Na de master Communicatie- en Informatiewetenschappen (MA – drs.) en een fulltime baan als Content Management Associate bij Booking.com begon ik in november 2011 met het schrijven van webteksten. In april 2012 besloot ik onder de naam Middelbeek tekst & vertaling fulltime aan de slag te gaan als vertaler, eindredacteur en tekstschrijver in Alkmaar. Sindsdien houd ik mij fulltime bezig met het (her)schrijven van teksten, het redigeren van teksten en het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands en Nederlandse teksten naar het Engels.

Mijn passie voor de Engelse taal is ontstaan tijdens mijn studietijd in Canada. Mijn uitstekende kennis van de Nederlandse taal heb ik onder meer te danken aan mijn studie aan de faculteit der letteren aan de Vrije Universiteit Amsterdam.


Mijn vaardigheden en ervaring als tekstschrijver in Alkmaar

Ik werk nu ruim 10 jaar als freelance vertaler, eindredacteur en tekstschrijver in Alkmaar. Gedurende die periode heb ik voor veel verschillende klanten mogen werken, waaronder Waternet, GGD Hollands Noorden, Booking.com, Agoda.com, Taalcentrum-VU, CopyRobin en nog veel meer. Bekijk gerust eens mijn portfolio om te kijken wat ik allemaal heb gedaan. Deadlines zijn voor mij een vanzelfsprekendheid. En aangezien veel klanten de teksten die ik schrijf, redigeer en vertaal direct online publiceren, heb ik uiteraard ook een goed oog voor detail.


Offerte aanvragen

Als zelfstandig vertaler, eindredacteur en tekstschrijver in Alkmaar betaal je voor mijn diensten een zeer schappelijk tarief. Je kunt een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@middelbeektekstvertaling.nl. Liever persoonlijk contact? Dan kun je mij bellen op 06-42430731.