Freelance SEO-tekstschrijver gezocht?

Als bedrijf kun je niet meer zonder website. Klanten moeten je online op het internet kunnen vinden. Daarom kun je ook niet meer zonder Search Engine Optimalisation (SEO). Je bent tenslotte niet de enige met een website binnen jouw vakgebied en je potentiële klanten moeten je website via zoekmachines wel kunnen vinden. Daar heb je SEO-teksten voor nodig. Als ervaren freelance SEO-tekstschrijver help ik je graag!


SEO zoekwoorden

Als mensen op internet op zoek zijn naar een bepaald product of dienst gebruiken ze zoekmachines om aanbieders hiervan te vinden. De meest gebruikte zoekmachine is natuurlijk Google. Om aanbieders binnen een zoekmachine te vinden, maken mensen gebruik van zoekwoorden. Voor een producent van tuinhekken zoekt men bijvoorbeeld op ‘tuinhekken Noord-Holland’. Het mooiste is natuurlijk als je met je website helemaal bovenaan de resultaten van een zoekopdracht komt te staan. Dan ben je voor potentiële klanten direct zichtbaar en is de kans groot dat ze op je website terechtkomen.


De concurrentie is moordend

Een plek op de eerste pagina met resultaten is sowieso erg gewenst. Helaas ben je niet de enige met deze intentie en kom je niet zomaar bovenaan te staan. Zeker niet wanneer de concurrentie erg groot is, zoals bijvoorbeeld het geval is binnen de reisbranche. Door in de teksten op je website de meest gebruikte zoekwoorden voor jouw branche op te nemen, vergroot je de kans om op de eerste pagina te komen te staan. Het is niet altijd even makkelijk om dit op een natuurlijke manier te doen. Daarvoor kun je het beste een freelance SEO-teksschrijver inhuren, die je webteksten met SEO zoekwoorden kan schrijven of herschrijven.


Freelance SEO-tekstschrijver

Sinds ik in 2012 als freelance tekstschrijver, eindredacteur en vertaler ben begonnen, houd ik mij bezig met het schrijven van SEO-teksten. Ondertussen heb ik voor veel verschillende bedrijven en doelgroepen mogen schrijven. Zo schreef ik SEO-teksten voor uitzendbureau YoungCapital, Bed & Breakfast Station Amstelveen en behandelcentrum Diabeter.

Voor een compleet overzicht van mijn werkzaamheden als freelance SEO-tekstschrijver kun je een kijkje nemen in mijn portfolio.


SEO-teksten nodig?

Heb je SEO-teksten voor je website nodig? Of wil je de huidige teksten op je website met SEO zoekwoorden laten herschrijven? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen. Ik ga graag met het schrijven of herschrijven van jouw SEO-teksten aan de slag!