Freelance blogger gezocht?

Wil je met je website hoog scoren in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan heb je goede SEO-teksten nodig. Die zijn belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Maar ook blogs helpen je om je bezoekersaantallen te vergroten. Het is dan wel belangrijk dat je met regelmaat een nieuwe blog plaatst. Minimaal twee blogs per maand is wat dat betreft zeker aan te raden.

Wil je graag met regelmaat een bloggen, maar heb je daar zelf geen tijd voor? Dan schrijf ik als ervaren freelance blogger met veel plezier maandelijks twee of meer blogs voor je.


Ik ben jou freelance blogger

Ik begrijp als geen ander dat het misschien wel je bedoeling is om twee keer per maand te bloggen, maar dat dit er door tijdgebrek gewoon niet van komt. Of dat je niet genoeg inspiratie hebt om steeds maar weer een blog op papier te zetten. Daarom ga ik graag als freelance blogger voor je aan de slag!

Met veel plezier schrijf ik maandelijks een vast aantal blogs voor je website. De onderwerpen en SEO zoekwoorden voor de blogs lever je zelf aan, maar meedenken doe ik ook maar al te graag. Ik kan de blogs voor SEO optimaliseren, maar je merkt ook dat bezoekers naar je website terugkomen om de nieuwste blog te lezen. De blogs deel je uiteraard ook weer op je socialmediakanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Wil je weten welke blogs ik al schreef? Voor een compleet overzicht van mijn werkzaamheden als freelance blogger neem je een kijkje in mijn portfolio.


Blogs nodig?

Heb je blogs voor je website nodig? En zoek je een freelance blogger die met je meedenkt over zoekwoorden en onderwerpen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen. Ik ga graag met het schrijven van je blogs aan de slag!